Kova migreeni eilen juurihoidon päälle. Nukahdin joskus ennen yhdeksää, viidennen tabletin otettuani. Yöllä painajaisia. Vaeltelin erään kuolleen lapsuudenystäväni kanssa pitkin öisen kaupungin katuja. Kaksi naista tuli vastaan ja alkoi vittuilla meille, muuten emme nähneet ketään missään. Minä olin menettänyt vaimoni ja vähäisen omaisuuteni ja asuin, ryyppäämään ratkenneena, isoäitini luona. Heräsin joskus kahden tai kolmen aikaan jääkylmään hikeen, enkä juuri enää saanut unta sen jälkeen. Pelotti ja vapisutti. Oli jano ja nälkä. En pystynyt syömään eilen enää aamun jälkeen mitään.

Nyt parempi olo jo. Taivaskanavalta tulee Marx-veljesten elokuva. Katson sen, ja sen jälkeen lähdetään maaseudulle päin kävelemään. Taitaa tulla lämmin ja aurinkoinen perjantai. Iltapäivällä siivotaan vähän paikkoja ja pakataan tavaroita. Sen jälkeen mennään saunaan.

Rölli näköjään valittu eilen suomalaisten rakkaimmaksi satuhahmoksi. Onpa mukava juttu. Kuuntelin aikoinaan aina syvimmän masennuksen iskiessä Röllin lauluja ja itkin.