Rahat eivät ole tulleet tilille. Niiden piti näkyä siellä jo eilen, mutta eivätpä näy vielä tänäänkään. Valisivatpa Kela:ssa oikein soman ajankohdan ruveta pelleilemään. Juttu liittyy tietysti siihen että ilmoitin osoitteemme muuttuvan. Tai siihen että laitoin lapun väärään postilaatikkoon. Tai siihen että unohdin paperista jonkin rastin pois riviltä Ö. Tai siihen että satoi kun täytin kaavakkeen, auringon paisteen sijasta. Tai ihan mihin hyvänsä.

Voi hemmetin hemmetti. Kaikki sujuikin jo pitkään liian hyvin ollakseen totta. Jokaisesta muuttoon liittyvästä yksityiskohdasta on tehty asiallinen ilmoitus, niin työvoimatoimistoon kuin kansaneläkelaitoksellekin, eikä mitään häikkää pitänyt olla. Huolellisemmin ja asiallisemmin ei asioita olisi voinut hoitaa, kuin minä olen viime viikot hoitanut. Liisan korvaus tuli keskiviikkona ilman mitään mutkia. Mitäs nyt sitten? Ei minulla olisi aikaa tällaiseen. Meillä on kaikki rahat kiinni uudessa asunnossa. Tavarat makaa pakattuna ympäri huoneita. Kaikenlaista tekemistä riittäisi vaikka kuinka.

Ja nyt pitäisi sitten alkaa tapella Kela:n kanssa, enkä edes tiedä mistä asiasta.

Soitettava sinne parin tunnin päästä kun se aukeaa. Vitsit sentään. Juuri olin lähdössä terveyskeskukseen viemään reseptejä ja pyytämään lääkärintodistusta sairaspäivärahaa varten.

                                             *          *          *
Klo 12.00:
Minun paperit olivat Kela:ssa mystisesti " kadonneet ". Rahaa piti kyllä tulla, mutta lappua ei virkailijan mukaan löydy mistään. Käskivät paikan päälle tekemään uuden ilmoituksen, ja täydentämään jotain muuttoon liittyviä tietoja. Siinä meni koko aamu. Menin ja täytin lapun, mutta jotain jäi edelleen uupumaan, ja jouduin heti perään lähtemään tyhjällä vatsalla sinne vielä uudestaan. Edes kahvia en aamun aikana kerennyt juoda, ja linja-autot olivat tietysti menneet hetkeä aiemmin nokan edestä.

Kaikki nyt OK. Virkailija pahoitteli tapahtunutta. Minä sanoin, että onhan se mahdollista että töppi on tapahtunut Postin päässäkin, eivät ole toimittaneet kirjettä perille tms. Yksi lysti. Tällaista tapahtuu, kun on tapahtuakseen. Minkä sille voi.  Pääasia että asia selvisi.

Oxamin alkaa vaikuttaa.

                                                *          *          *

Big Brother:
Blogi: Toinen tuleminen

Subtv,  Big Brother etusivu

Heidi sitten sai lähtöpassit. Liekö moni uskonut moiseen ratkaisuun?