Kauppareissu tehty. Maito ja perunat oli loppu. Heräsin kuuden jälkeen, ja läksin melkein heti puuron syötyäni, kahvit juotuani, kävelemään. Viikonloppuna oli jossain päin rannikkoa ukkostanut, mutta täällä satoi vain. En kuullut jyrähdyksiä, enkä nähnyt salamoita. L menee tänään Raisioon, minä jään kotiin kirjoittamaan. Alaselkä kenkkuilee taas, vaikea liikkua. Olisi pitänyt ottaa lääkettä yöllä, mutta en ottanut. Yritin pysyä yhdessä ja samassa asennossa, jotta särky ei olisi entisestään yltynyt. Taidan kokeilla akupunktiota jahka rikastutaan. On nähty ja koettu sitten sekin. Valo, sähkö ja hieronta eivät ole tuoneet kuin väliaikaista helpotusta, eivätkä aina sitäkään.

Luulin nuorena, että mikään ei olisi hienompaa kuin istua vanhana Hämeenportissa, myöhemmässä Wanhassa Portissa, juomassa viinaa ja jauhamassa paskaa. Nyt tiedän paremmin. Runsas alkoholin käyttö pahensi vuosi vuodelta sekä maniaa, masennusta, rahapulaa, yksinäisyyttä, kiimaa, psoria että kipuja, kunnes jouduin tottumaan siihen että minusta valuu päivittäin verta. Limakalvot eivät parane kesäisin auringon valossakaan, vaikka auttaakin suurimpiin läiskiin ja kutinaan.

Päihdelinkki

                            *          *          *

Jatkanpa minäkin haastetta eteenpäin. Tarkoitus on siis listata 10 mielenkiintoista blogia joilla on alle 25 tilaajaa.

PS. Tilatkaa toki myöskin minun blogiani, varsinkin jos olette vakiokävijöitä :)

Minun listani:

Maitokahvi

Keltainen huone

Sumea

Hauras miäl

Maatilalla

TYPO

Tilitysnurkka

ABC Kissa kävelee

Lahjakas, mutta laiska

Tositarinoita ja haavekuvia

Poiketkaapa tutustumassa!

Huom! jos joku haluaa bloginsa listalta syystä tai toisesta pois, esim. ei halua esille tällä tavoin, niin pankaa viestiä.