343577.jpg

Täytyy jutella ensi kerralla psykiatrille tuosta triptylistä. Ei ole minua kyllä auttanut. Jätin sen eilen kokonaan pois ja otin sen sijasta somadrilia. Jokin lumevaikutus tuli triptylistä aluksi, mutta siinä se oli. Vai pitäisikö annosta edelleen nostaa? Päättäköön tohtori.

Millaista mahtanut olla autolautoilla viime yönä? metrin noussut vesi Turun satamassa. Matkustajaliikenne takkuillut. Ilman tulvaa, lumipyryä tai myrskyäkin taksit ja linja-autot ovat täynnä, sikäli kuin niitä näkyy ollenkaan. Ruuhka ja ryysis kova. Ruotsin puolella tuulilukemat yltyneet paikoin lähes neljäänkymmeneen. Vaikea kuvitella, neljäänkymmeneen? Jonkin verran lunta tullut tännekin. Ei pysy maassa kauaa, arvaa tuon vaikka aste tai pari pakkasta onkin. Meri tuskin jäätyy tänä talvena ollenkaan, ei ainakaan siltä näytä.

Maanatai. Jauhelihakeittoa. Liisa pyysi opettamaan tietokoneen käyttöä. Hankala homma. Liisa pelkää koneita, sanoo aina että jos hän koskeekin tähän, koko vekotin menee sekaisin. Yleinen pelko ihmisillä, jotka arastelevat tietokonetta. Käytän hipaisunäppäintä, pitäisi hankkia koneeseen Liisaa varten perinteinen hiiri, oppisi sen avulla helpommin.