172542.jpg

Keskiviikko. Ei kipuja. Päänuppi tänään OK. Jaksan toimia, suunnitella, ajatella. Syksy; kaikki kuolee, lähtee pois. Tulisipa  kevät pian. Siihen mennessä elämän luulisi jo olevan taas balanssissa - siinä mitassa kuin se minun neurooseillani ja taudeillani voi koskaan olla, työasiat, hoidot, lääkkeet, talous, asettuminen uudelle paikkakunnalle ym. 

Synnyt kuolinvuoteellesi, potkuhousuistasi et pääse

Asensin Firefox-selaimen nyt aamulla. Kotisivuillani on jonkin aikaa siitä syystä ongelmia. Joudun ajamaan ne uudessa muodossa sisään. Siellä on tekstin joukossa ? - merkkejä ym. syistä joiden selviämiseen mennee jonkin aikaa. Explorerissa sivut näkyvät käsittääkseni edelleen oikein. Tämän blogin laskuri puolestaan lakkasi toimimasta omia aikojaan eilen. Siihen en osaa kuin arvailla syitä. Täytyy varmaan ottaa uusi laskuri. Samaiset vempeleet eivät pelanneet kyseisen puljun omilla Kotisivuillakaan ainakaan eilen.

Pään raapimispäivä. Ihmettelyä. Vaimo pakkailee tavaroita. Minusta ei taida olla tänään paljon apua.

Kaupassa kävin ja raha-automaatilla, mutta kuten tämän päivän kuvioon hyvin sopiikin, Hämeenkadun pankkiautomaatit olivat poissa käytöstä.