374014.jpg

You Are 60% Weird
weird-4.jpg
You're so weird, you think you're *totally* normal. Right?
But you wig out even the biggest of circus freaks!
 

Lisbetiltä poimittua.

                                        *          *          *

Vaikea sanoa miten kylmää on. Meidän mittari näyttää -19 astetta, säätiedotuksen mukaan pakkasta -27 astetta. Naapuri ihmeissään autonsa kanssa tuossa pihalla. Ei taida tulla lähtemisestä mitään. Eilen tuuli sen verran että asteilla ei ollut merkitystä, viima oli purevan hyinen.

Laskuja, laskuja, laskuja taas. Kun ensimmäisistä pääsee, toisia tulee jo tilalle. Isoja juhlia ei ainakaan tarvitse järjestellä, eikä ostella mitään ihmeitä. Lohtua päänsärkyyn. Itsellä kipujen puolesta tänään helpompi päivä. Rento olo jotenkin. Sain yhden toista vuotta pöydällä maanneen jutun valmiiksi viime viikolla. Iso ja raskas kivi pois sydämeltä. Kiireetön kevät tulossa, jos hyvä tuuri käy.

Lupasin Liisalle että vähennän palkattomien vapaaehtoistöitten tekemistä. Mietin jo pari kuukautta sitten eroamista ainakin parista yhdistyksestä joista en enää vuosiin ole saanut mitään irti, nyt teen sen todella. Kyllästyttää maksella jäsenmaksuja joka paikkaan. Psoriasisliitossa, Itu:ssa, Mielenterveyden keskusliitossa ja Mielentaide ry:ssä aion kylläkin pysyä ja parissa muussakin porukassa, mutta loput saa jäädä.

Lepoa, rauhaa ja kalasoppaa tänään.