...ennen kymmentä kuten joka päivä. Ei edes pauke ja räjähdykset pitäneet hereillä ketipinorin jälkeen tälläkään kertaa. Aamulla ylhäällä ennen kuutta. Puuroa, kahvia, aamulääkkeet, savuke. Nyt kirjoitan pari riviä ja sitten alan nettailla.

Yön aikana joku oli liittänyt minut ryhmään joka vaatii rakettien kieltämistä lailla. Tämä on sikäli ärsyttävää, että minulla ei ole mitään ilotulitteita vastaan. Poistin henkilön joka minut ryhmään oli liittänyt FB-kavereistani. Vituttaa yli kaiken tuollainen. Useimmiten löydän itseni yön jäljiltä joko Perussuomalaisten kannattaja ryhmistä tai jostain  rotu-, seksuaalivähemmistö-, kansalaisuus- viharyhmistä jne. Kuulun itse niin moneen eri vähemmistöryhmään, että ihminen joka liittää minut esim. johonkin Timo Soinin kannattajaklubiin ei joko A. tunne minua lainkaan tai B. tekee sen piloillaan. Niin tai näin, poistan joka kerta FB-kavereistani ihmisen joka tuollaista on tehnyt. Oma vika sitä paitsi kun vuosia sitten maniassa Facebookiin liittyessäni otin kavereikseni ketä tahansa, vain saadakseni täydet 5000 kaveria kokoon. Mitään väliä ei ollut sillä millaisista ihmisistä tuo kaverimäärä koostui.

Nyt sitten saan korjata omien kätteni jälkiä, ja poistaa olan takaa FB-kavereita joitten kanssa minulla ei ole mitään yhteistä,  ja ottaa omasta mielestäni kivampia, omaa arvomaailmaani lähellä olevia tilalle.