391940.jpg

Pitkästä aikaa tuli veikkauksesta pieni summa rahaa. Ainoa mitä en älynnyt ajatella oli Manchester Unitedin tasapeli Readingin kanssa, vaikka kohteesta varoitettiin vetovihjeissä pitkin viikkoa. Sitä ajattelee helposti kuukausi kuukauden perään että ManU on aina ManU, ja unohtaa että parhaallakin joukkueella on heikotkin hetkensä. Tai heikot ja heikot, Reading on voitonnälkäinen, kovassa iskussa oleva poppoo, ei helppo vastus nykykunnossa ollenkaan.

Maanatai. Viikonloppu meni kirjoittaessa, tämä päivä kulunut lukiessa. Litkinyt kahvia päänsärkyyn saakka. Pyörineet mielessä mt-toimistossa puhutut asiat. Miksi jokaisen keskustelun jälkeen edelleen tulee sellainen olo kuin pettäisi kaikki rakkaimpansa kun sanoo tiettyjä asioita ääneen ja vielä vieraan ihmisen, vaikkakin ammattilaisen, kuullen? enkä nyt tarkoita edes mitään isoja, maata kaatavia asioita vaan ihan tavallisia juttuja, että tuo tai tämä asia kummastuttaa, häiritsee, pelottaa, askarruttaa jne. 

Luulin olevani vähän kypsempi, aikuisempi. Nuorempana ahdistuminen tällaisesta oli jotenkin ymmärrettävää, mutta että vieläkin?

Onneksi pian maaliskuu, päivä päivältä lähempänä kevät.