...tajua tuota Pinterestiä ollenkaan. Hölmö olin, kun avasin sinne edes sivun. Jotakin tauluja sinne kovasti pitäisi ilmeisistekin tehdä, mutta en ymmärrä niiden pointtia lainkaan? 

Sunnuntai oli mukava päivä. Kävin Turussa isoäitiä katsomassa, ja hän oli sairaalasta päästyään paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Oli aivan selväjärkinen, ja fyysinen kunto oli jumpparin ansiosta parantunut huomattavasti. Hoitajat oli ottaneet sulakkeen pois, jotta sähköhellaa ei voinut käyttää, mutta minä kiersin sen takaisin paikalleen ja keitettiin kahvit. Isoäidille tämä oli iso asia, kuten olisi kelle tahansa sellaiselle ihmiselle joka on tottunut viimeiset 93 vuotta juomaan aamukahvit. Otin sulakkeen kyllä uudestaan pois ennen kuin läksin, vaikka tuntui vähän pahalta. Mikäli isoäidin vointi jatkuu yhtä hyvänä, hoitajat luultavasti itsekin palauttavat hänelle oikeuden käyttää itsekseen sähköhellaa. En minä ainakaan näe mitään syytä, miksei näin tehtäisi.

Tänään ei mitään ihmeellistä. Kisoja katson jonkin verran, päivä menee pokeriturnausten parissa. Viikonloppuna tuli pitkästävedosta pari sataa, jolla sain laitettua koko viikon Kenot, Lotot ja Vakion. Tosi hyvin pyörineet pelikassat viime viikkoina omalla painollaan, omia rahoja ei juuri ole tarvinnut lisätä joukkoon.