P1010290-normal.jpg

 

Käyn joka aamu uimassa huhtikuusta aina lokakuuhun saakka suurinpiirtein tässä kohtaa rantaa. Avantouintia en ole alkanut harrastaa, vaikka moni sitä on suositellutkin. Ihan kivaa hommaa varmaan, mutta ei sovi paniikkikohtauksiin taipuvaiselle ihmiselle. Tai ei ainakaan minulle, kun yritän pitää suurimman osan päivää lepopulssin niin tasaisena kuin suinkin. 

Pokerstarsilla MicroMillions tapahtuma meneillään. Yli viikon ajan saa osallistua pienellä rahalla melko isoihin nettipokeriturnauksiin. MicroMillions on ihan hauska keksintö, mutta pirun vaikeaa siitäkään mitään suurta on voittaa, kun yhdessä turnauksessa voi olla 15 000:kin pelaajaa. Pisteitä saa kerätä urakalla, jos aikoo päästä edes viidensadan parhaan joukkoon. Mukavaa silti sinänsä, että ei mene kovin paljoa rahaa turnauslippuihin. Voittoa tavallaan sekin. Esim. kahdellakymmenellä dollarilla saa pelata 3-5 turnausta.

Hammaslääkärillekin pitäisi soittaa, mutta tuskin soitan ennen joulua ainakaan. Eilen irtosi taas yksi pala hampaasta, se oli jo toinen kerta kuukauden sisään vaikka juuri keväällä kävin useamman kerran hoidattamassa hampaita. Tosi kurjaa kun kroppa lahoaa vähän joka suunnalta. Psorikin ollut tosi äksynä, vaikka otin paljon aurinkoa kesällä. Isoja läikkiä on joka puolella kroppaa, kasvoissakin. Ei ole tuo tyrnimarja hommakaan auttanut. Olen syönyt niitä joka päivä. Keräsin tuosta rannasta tyrniä talven varalle isot määrät. No, saa niistä ainakin vitamiineja vaikka eivät psoriin ole tepsineetkään.