Mennään Turkuun tänään viettämään äidin syntymäpäivää. Mukavaa vaihtelua meille. Isoäiti soitti ja varmisti eilen, että kai me varmasti ollaan tulossa samaan aikaan. Minä sanoin, että ollaan, ollaan. Alkoi naurattamaan. Liisa ja minä ollaan huudossa, kaikki haluaa tavata meitä. Kun ei sataisi. Joudutaan kävelemään osan matkaa, eikä sateenvarjoja ole kuin yksi.

Pesukone saatiin toimimaan hyvin. Likaveden poistoletkua ei voinut liittää seinässä olevaan putkeen ( yksi välikappale puuttui ), mutta näytti tuo tekevän hyvää jälkeä silti. Juoksutettiin vedet pyttyyn. Huoltomies kutsuttava silti. Saunan kiukaan kivet vanhoja, pyydetään vaihtamaan ne uusiin.

Meillä on torstaihin saakka BB 24/7, otettiin viideksi päiväksi. Halutti nähdä miten homma toimii netin kautta. Vähemmän on tullut katsottua kuin oli tarkoitus, mutta kokeiluna juttu oli vaivan väärti. Ihmeellistä on nykytekniikka. Tuleekohan jatkossa vastaavaa enemmän? Voisi kuvitella että esim. urheiluhullut haluaisivat seurata netin kautta erilaisia urheilutapahtumia, musiikista kiinnostuneet klassisia konsertteja jne.

mahdollisuudet on rajattomat.

Kaarlo ja Sari joutuivat äänestykseen. Taisi tulla Kaarlolle lähtö?