EE4680A5-6FFF-433F-A340-C3B03F92774B.jpg

...täältä Naantalista tämä kuva. Taisin ottaa tämän vuosi sitten syksyllä, kun oli tuulinen päivä. Tosi kauniit maisemat tuolla, ja on hyvä paikka ottaa aurinkoa ja uida. Kirkko on tuossa ihan vieressä. 

Tultiin juuri apteekista, ja se sai olla viimeinen asiallinen asia, jonka tällä viikolla enää hoidan. Viiden kilometrin kävely tuli siitäkin.
Lääkäri oli kirjoittanut psorirasva reseptin jotenkin vinksalleen, ja sen selvittelyssä meni niin paljon aikaa, että minun taakse kertyi jono. Sain onneksi silti kaikki asiat hoidettua. Rasvat, rauhoittavat, kipulääkkeet, betasalpaajat, Duphalac. Nyt pärjätään taas.
Vuokra, ruuat + muut laskut, kaikki hoidettu. 
Ainoa pelon aihe enää pian tuleva sähkölasku.

Lääkäriajan tilaamista en tosin voi enää siirtää loputtomiin, sen verran paha turvotus sormissa on, ja varpaat + toinen polvi on alkaneet, alaselän lisäksi, oireilla myös. 
Mietin sitä ensi viikolla. Ennen kuin näen paljonko sähkölasku on, en uskalla käyttää mihinkään penniäkään enempää mitä tällä viikolla on jo mennyt.

Joskus tuntuu, että säästää jostain päästä rahaa sitten miten paljon hyvänsä, sitä valuu tililtä jotain toista kautta senkin edestä muualle. Tosi toivotonta tämä talouden pito välillä. 
 

Nyt tsekkaan Gurushotsin haasteet ja sitten lepoa.