360050.jpg

Kuin lapsuuden talvi.

Vastattavaa ja kirjoitettavaa riittää. Melkein neljäkymmentä viestiä sähköpostissa aamulla. Yksi viesteistä oli tullut jostain kaukaa, eräs ystävä ilmoitteli että antaa kuulua itsestään ensi viikolla paremmin kun talviloma loppuu. Sähköposteilla tuntuu olevan eroja. Vähiten käyttämääni osoitteeseen tulee, syystä tai toisesta, joka päivä 10-20 roskapostia, muihin osoitteisiin ei tule roskapostia ollenkaan vaikka osoitteet paljon näkyvämmin esillä kuin tämän yhden.

Selkä, kädet ja jalat temppuilleet tavallista häijymmin tällä viikolla. Juhlan tuntua, sain uuden kepin josta ylös noustessa apua. Nyt kun olen ottanut kaikkia lääkkeitä oikeassa suhteessa, ollut vähän helpompaa. Kivut ja kutina aina samoja, mutta päänupin puolesta selkeästi paremmin asiat nyt kuin viisi tai kuusi vuotta sitten - saati kymmenen vuotta sitten. Vienyt loppuun pitkään pöydällä maanneita työjuttuja, pitänyt tarkan kurin raha-asioissa, ollut aktiivinen omien hoitojen suhteen jne.

Lääkäri kysyi olisinko halukas suun kautta otettavan kortisonin käyttämiseen. Täytyy miettiä, on niin hemmetisti jo ennestään kaikenlaista mömmöä. Hintansa joka purkilla. Kortisonilla muutenkin huono kaiku minun korvissa. Aineen vaikutustapa kyllä ihan tuttu, käytin sitä nuorempana monta vuotta.

Lauantai. Aurinko nousee jo, vähän pakkasta.