...paketoitu, ruuat enimmäkseen tehty, käyty apteekissa, hamstrattu tupakkaa, kuusi koristeltu ja joulun pyhien maidot haettu. En ainakaan keksi mitään mikä olisi vielä tekemättä. Syödään oma jouluateria tiistaina ja saunotaan, aattona mennään Turkuun minun vanhempien luo. Lupasivat vanhainkodista toimittaa minun 93 v. isoäidinkin sinne jos ei ole huonossa kunnossa. Veli tulee lapsineen myös. Ihan kiva joulu tulossa. 

Pumppu ollut viime päivinä kovilla, vaikka olen ottanut lääkkeitä varmuuden vuoksi vähän tavallista enemmän. Joulu nostaa selkeästi kierroksia, maanisia piirteitä ollut jonkin verran taas omassa käytöksessä, ja ne on kitkettävä pois aina heti alkuunsa tai on äkkiä täysi helvetti irti.

Tänään lepoa, en taida edes lukea. Pelaan pari nettipokeri turnausta ja päivän hommat on siinä. Ohrapuuroa pitää keittää lisää + tsekattava jääkaappi että onko se taas sammumassa vai toimiiko kunnolla yhä. Sammuu aina 3-4 päivän välein ilman mitään syytä. Kävi täällä korjaajakin kerran jotain tekemässä, mutta en tiedä mitä, kun kaappi on yhtä paska kuin ennenkin.