7EC94B00-1B3F-4F10-916B-850833020409.jpg

...alkoi eilen. Jännä taas nähdä kummoinen kausi tulee. Ihan mielenkiintoiselta näyttävät asukkaat ainakin näin alkuun.

Hyvä joka tapauksessa, että peli on nyt avointa ja juonittelu sallittua. Katsottiin Ruudusta Australian BB:a, jossa konsepti ainakin toimi hyvin. Jokainen asukas joutui näkemään koko ajan paljon vaivaa talossa pysyäkseen ja tekemään täysin avoimesti ikäviä valintoja ja ratkaisuja.
 

Otettiin eilen myöskin HBO takaisin ja katsottiin tuo uusi Elvis leffa. Ei se yhtään hassumpi elokuva ollut, kunhan ei odota mitään dokumentin omaista kerrontaa tai uusia valtavia paljastuksia Elviksen elämästä. Itse asiassa siitä oli pikemminkin jätetty harmittavan paljon asioita, ihmisiä ja elämänvaiheita, pois. Kaveriporukkaa ei ollut esillä paljon ollenkaan. Syömistä, joka tunnetusti oli isossa osassa Elviksen elämässä, ei taidettu näyttää kertaakaan, eikä niitä lukemattomia asioita joita Elvis harrasti ja joihin törsäsi rahaa: moottoripyörät, hevoset, henkimaailman asiat, hyväntekeväisyys, tennis ym.
Priscilla oli käytännössä elokuvassa pelkkä sivumaininta ja Lisa Marie ei oikein sitäkään jne.
Silti elokuva oli jollain lailla viihdyttävä kun vain otti sen asenteen, että tämä kertoo pikemminkin jostain Batmanin kaltaisesta hahmosta kuin oikeasta Elviksestä + Austin Butler oli t o d e l l a karismaattinen pääosassa! Tom Hanksia näköjään kritiikeissä on haukuttu Eversti Parkerina, mutta minä pidin hänen roolisuoritustaan ihan ookoona.
Kiva sunnuntai ilta oli, ja HBO:lle oli iloisena yllätyksenä tullut aika tavalla kaikenlaista uutta katsottavaa sitten viime näkemän. Pidetään se varmaan pidemmän aikaa tällä kertaa, kun ollaan ainakin toistaiseksi katsottu Netflix niin loppuun kuin olla ja taitaa.