...simahti lopullisesti eilen. Kaikki nauhoitukset hävisivät, ja kello näyttää mitä sattuu joten ajastimella nauhoittaminen on pois laskuista. Boxi oli oireillut jo vuosia, joten minään shokkina sinänsä tämä ei tullut. Pakko käydä ostamassa nyt se kortinlukija ja ulkoinen muistiasema niin saadaan tuon smart-tv:n kaikki eri ominaisuudet lopultakin käyttöön. Kyseisessä telkussa on sisällä tietystikin upouusi digiboxi kyllä, mutta ohjelmien tallentamiseen tarvittavaa muistia ei. En tajua, mikä järki siinäkin on.
Kun heräsin aamulla, jääkaappi oli tiltannut sekin. Pihahdustakaan ei kuulu, eikä reagoi mihinkään normaaleihin pakkoherätys temppuihini. Onneksi heitettiin kuusi eilen pois, sen kanssa tappeleminen tähän päälle olisi ollut minulle liikaa. Huoltomieheen otettava yhteyttä, vaan eipä siitä viimeksikään jääkaapin suhteen paljoa apua ollut. Saa nähdä onko nyt.

Otettava klo. yhdeksän lääkkeet ennen kuin ajattelen näitä juttuja tämän enempää, varsinkin kun millekään ei mitään ole tehtävissä tänään kun on loppiainen. Lisää ja lisää rahanmenoa edessä joka tapauksessa.