Kaunis ja lämmin päivä tulossa. Levättävä tänään. Eilinen meni aivan liioitteluksi muuttotouhujen ym. osalta. Pestiin lattioita vielä iltakahdeksalta, jynssättiin kaappeja ym. Selkä molemmilla ihan risana. Tuskin löytyy lihasta jota ei sattuisi. Paineet kasvaneet perjantain lähestyessä. Kova huoli päällä siitä että kaikki sujuu varmasti hyvin. Ei riidellä oikeastaan koskaan, mutta eilen oltiin kireinä vähän molemmat. Jännittää. Hiukan pelottaakin.

Blogissa käyty hyvin.

Halauksia ja suuret kiitokset kaikille teille jotka käytte.

Kuten tuonne kommenttipuolelle kirjoitin, perustin tämän vasta neljä viikkoa sitten ilman sen ihmeellisempiä odotuksia, mutta nyt on jo yli 1300 käyntiä koossa. Mitään en tiennyt koko blogimaailmasta vielä kuukausi sitten. Alue oli minulle aivan uusi. Hädin tuskin tiesin mitä blogi tarkoittaa. En muista mistä sain ajatuksen ryhtyä tähän hommaan? Hyvä kun ryhdyin. Ollut tosi mukavaa saada uusia nettituttuja. Tätä aiemmin iso osa nettiystäväpiiristäni on muodostunut Tukiasemalla käyvistä ihmisistä. Olen viihtynyt Tukiasemalaisten joukossa aina hyvin.

BB:ssa minusta typerä viikkotehtävä. En tykännyt. Kolmelle ihmiselle annettiin vapaus nöyryyttää niin paljon kuin luonto antaa periksi ( ja sehän antaa ) muita. Ei kiva homma. Inhosin jo kouluaikoina kaikenlaista simputtamista ja kiusaamista. Tiedän suht monen kiusatun myöhemmän kohtalon, eikä siinä ollut paljon hurraamista, mutta kiusaajista en ole kuullut koulun loputtua mitään.

Mitäköhän heille tapahtui? Pääsivät varmaan politiikkaan, pankkimaailmaan, teollisuus tai kulttuurielämään mukaan, alkoivat tahkoa rahaa, vaurastuivat, ostelivat kalliita autoja, omakotitaloja, viihde-elektroniikkaa, moottoripyöriä ja järvenranta mökkejä, perustivat perheitä ja alkoivat lomailla kahdesti vuodessa etelässä.

Tiedä noista.