Käyty apteekissa ja kaupassa. Paketoitu lahjoja + tehty lihapullia jouluksi. Ensi viikolla haettava kuusi tuosta vähän matkan päästä yhdeltä vanhalta ukolta. Olen jo kolmena jouluna hakenut joulukuusen samasta paikasta. Mies myy kuusia omalla pihallaan 20 e/kpl. En tiedä mistä jäteloorasta sikseen kamalat puut tulevat, siksi hintakin on niin halpa, mutta joka joulu olen onnistunut löytämään risujen ja kräkien joukosta yhden helmen. Kertaakaan ei ole tarvinnut katua. Tuossa kaupan luona olisi kuusia myynnissä myös, ja hyviä sellaisia, mutta hintakin on sitten kuudestakymmenestä eurosta ylös päin. Alle satasella ei saa juuri kuin alamittaisia kuusia.

Lauantai, ja vakioveikkaus päivä. Viime viikolla sain kymmenen oikein 81-haravalla, rahaa tuli 62 e. Kyseisellä haravalla haetaan viittä varmaa voittajaa. Jos jotain olen viimeisten kymmenien veikkaus + pitkäveto vuosien aikana oppinut niin sen, että sellaisia ei ole olemassakaan kuin varmat voittajat. Pirun vaikeaa hommaa loppujen lopuksi. 

3-4 pokeriturnausta tänään. Kahta pelaan jo nyt. Ei toistaiseksi hyvältä näytä, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta. Illalla otettava digiboxille X-Factor.