...pakkanen. Läksin silti pyörällä apteekkiin. Oxaminit oli tietenkin loppu kaikkialta aina tukkuliikettä myöten, mutta onneksi sain opamoxeja sen sijaan. Hain samalla reissulla maitoa, ja kun tulin kotiin huomasin että sitä oli jääkaapissa vaikka kuinka paljon. Nyt on sitten maitoa n. 14 litraa, eikä minulla ole aavistustakaan mitä tuollaisella määrällä tekee. Niin, tuli kai jo ajat sitten selväksi että olen maanikko?

L lähti viemään rahaa pankkiin, jotta saadaan sähkölasku maksettua. Sanoin, että mikään pakko sinne ei ole mennä kun olen voittanut viimeisten parin viikon aikana pokerista + muista peleistä aika hyvin rahaa, ja voin ihan hyvin siirtää joltakin pelitililtä rahaa pankkitilille. L halusi mennä silti, kun yrittää saada jouluna tulleita kiloja pois. 

Ihme kun ei ole tullut mitään flunssapöpöä vielä. Tosi moni FB-kaveri kuuluu olevan kovassa kuumeessa. Toisaalta bakteeri ja viruskammosta on näköjään jotain hyötyäkin. Pesen + desifioin käsiä alinomaa, ja ilman hanskoja en koske muualla kuin kotona liikkuessa periaatteessa mihinkään.