Dan Bilzerian näköjään voittanut yhdessä yössä Heads Upissa 5000/10 000 blindeilla yli 10 miljoonaa. Kirjoittanut Twitteriin, että nyt lähden Puerto Vallartaan lepäilemään. Kyllä toisten kelpaa. Käsittämättömiä summia. Itsellä on vaikeaa välillä saada tonniakaan kokoon. Viimeisestä parista viikosta olen nyt viisisataa plussalla. Hyvä juttu joulua ajatellen. 

Jäi eilen Itsenäisyyspäivän vastaanotosta suuri osa näkemättä, kun ei huomattu lähetyksen alkavan jo viideltä, eikä seitsemältä kuten tavallisesti. Katsottiin kaikessa rauhassa Emmerdalea. Täytyy katsoa juhlat MTV:n puolelta nauhoitettuna, sikäli kuin siinä mitään katsomista oli. 

Jouluvalmistelut aika pitkällä. Laitoin jo kinkunkin, pakastin enimmän osan. Nyt aamulla hain kaupasta juustoja, hapankorppuja, jauhoja ym. semmoista joka säilyy. Sillit ja muut kalat ostin jo pari päivää sitten. Lahjatkin enimmälti hankittu. Tosi vaikeaa vain tietää, mitä kukin haluaa ja tarvitsee. 

Kipujen puolesta ollut vaikeaa. Normikipujen lisäksi niskaan tuli jokin ihme kramppi jokin aika sitten, ja pään kääntäminen ei tahdo luonnistua ollenkaan varsinkaan öisin. En ole silti ottanut panacodia, olen sinnitellyt dolanilla kun muita lääkkeitä on niin paljon. Kovin pöllyssä ei ole kiva pokeripöydissä istua, ainakaan jos jotain tienata haluaa. Tiedän kyllä kavereita jotka läiskii korttia räkäkännissäkin, mutta tulokset on sitten sen mukaisia. Aamulla voi krapulan lisäksi olla aika shokki, kun tililtä on kadonnut parisataa tuhatta tai jopa miljoona. 

No, sitä pelkoa minulla tuskin on. Mutta sen minkä pelaan, pelaan mieluiten aivot niin kirkkaana kuin sen nyt näillä taudeilla ja lääkityksillä mahdollista on.